5 jarig jubileum HondaFest - 21 mei 2017 - Gorinchem (NL)

Waar zijn de CRX events en meetings?
Gebruikersavatar
Alyssa
Nieuwkomer
Nieuwkomer
Berichten: 23
Lid geworden op: 08-01-13 22:44

5 jarig jubileum HondaFest - 21 mei 2017 - Gorinchem (NL)

Bericht door Alyssa » 18-04-17 14:43

Afbeelding

Website: http://www.hondafest.eu

In 2017 viert HondaFest haar vijfjarig jubileum, met opnieuw twee edities van HondaFest, beide op een nieuwe locatie. Op 21 mei 2017 zal de eerste editie van 2017 plaatsvinden in en rondom Evenementenhal Gorinchem, waarna we met zijn allen zullen verhuizen naar een gloednieuw circuit bij onze oosterburen: Race Park Meppen, net over de grens in Duitsland. HondaFest Trackday zal op 10 september voor het eerst plaatsvinden.

Voor de eerste editie, hebben we na vier jaar afscheid genomen van onze vertrouwde locatie in Venlo, maar hier komt Evenementenhal Gorinchem voor terug! De combinatie van een indoor hal, met een outdoor paddock welke zich rondom de hallen bevindt, maakt deze locatie uitermate geschikt voor het 5-jarig jubileum van HondaFest. De bekende, actieve onderdelen zoals de Handling Course en de Kickdown Competition zullen ook in Gorinchem weer terug te vinden zijn. HondaFest zal ook in 2017 weer volledig in het teken staan van bedrijven, clubs en individuele rijders en zal voor het grootste gedeelte buiten plaatsvinden.

Hieronder vindt je meer informatie met betrekking tot deze eerste editie in 2017. Om je via HCN aan te melden voor dit evenement, verwijzen wij je naar het aanmeldtopic:

EK vs. FN Record
Een nieuw onderdeel tijdens HondaFest: het EK vs. FN Record. Tijdens dit onderdeel zullen de EK en FN strijden om een plekje op de recordlijst van HondaFest. Allereerst gaan wij op zoek naar alle EK rijders! Lukt het ons om de grootste verzameling EK’s ooit neer te zetten, tijdens HondaFest in Gorinchem? Alle EK rijders, welke stijl dan ook, zijn uiteraard welkom. Dus rijdt jij in een EK? Laat deze dan zeker niet thuis!
Na de EK is het de beurt aan de FN rijder, welke we zullen verwelkomen tijdens de HondaFest Trackday in Meppen. Het type met de meeste aanmeldingen, wint de titel en krijgt een vermelding op de recordlijst.

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

StopTech Kickdown Competition
Het meest laagdrempelige, actieve onderdeel van HondaFest: de StopTech Kickdown Competition. Wacht op het startsein en accelereer naar het afgezette vak. Wie hier het eerst en snelst in stopt, wint de ronde. Zet de snelste tijd neer en wordt winnaar van HondaFest 2017. Ga jij de uitdaging aan? Aanmelden is gratis en kan uiteraard voorafgaand aan het evenement.

DelSol Area
Terug van weggeweest. De DelSol Area vond in 2014 voor het eerst plaats, tijdens de tweede editie van HondaFest. Een onderdeel wat destijds goed werd ontvangen. Vandaar dat wij, tijdens dit 5-jarig jubileum, opnieuw vele DelSol rijders hopen te verwelkomen. Meld je vooraf aan en verzeker jezelf van een plek op de paddock.

Handling Course
Een interessant onderdeel voor de beginnende of ervaren rijder, maar ook zeker voor het aanwezige publiek. De Handling Course is tijdens de afgelopen edities uitgegroeid tot een competitie waar deelnemers volledig voor de winst gaan. Leg het slalom parcours zo foutloos mogelijk af en zet tegelijkertijd de snelste tijd neer. Vooraf aanmelden is zelfs via de online ticketshop mogelijk. Zien we jou terug op de baan?

Retro Corner
Een onderdeel dat inmiddels niet meer mag ontbreken tijdens HondaFest, is de Retro Corner. Hier zijn alle young- en oldtimer Honda’s welkom. Een verzameling van de oude, maar gewaarde modellen, valt vaak op tussen de nieuwere, moderne Honda’s die op HondaFest te vinden zijn. Wens jij je aan te sluiten bij deze selectie? Meld je dan nu aan voor de Retro Corner op 21 mei in Gorinchem.

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Show & Shine
Ben jij ervan overtuigd dat jouw Honda het meest bijzonder is? Jaarlijks is er een Show & Shine competitie tijdens HondaFest, waar de meest bijzondere, extreme maar ook originele Honda’s concurreren. In 2017 zullen wij de categorieën volledig opnieuw onder de loep nemen. Heb jij een voorstel voor een nieuwe categorie tijdens de Show & Shine? Stuur deze dan mee met jouw aanmelding voor dit onderdeel.

Handling Course
Het inmiddels bekende onderdeel is de Handling Course. Dit is een slalomcompetitie waarbij de deelnemer het parcours zo snel, maar ook zo foutloos mogelijk dient af te leggen. Dit onderdeel is interessant voor zowel de professional als de beginnende rijder, iedereen kan hieraan meedoen. Voor meer informatie, verwijzen wij je naar de website. Aanmelden is al mogelijk.

Club tickets - korting door groepsaankoop
Door de nieuwe tarieven in 2017, is het bestellen van tickets als club nu nog aantrekkelijker! Bestel in één keer 20 tickets en krijg nog eens € 15,- extra korting op je totale bestelling. Deze clubkorting is tot 14 mei verkrijgbaar in de HondaFest ticketshop.

Deel HondaFest met je vrienden!
Deel HondaFest met je vrienden en kom als groep naar Gorinchem op 21 mei. De makkelijkste manier om dit evenement onder de aandacht te brengen bij je vrienden? Deel de flyer hieronder en nodig ze uit!

Afbeelding

Plaats reactie